|
|
kupuję zwykle w jednej ulubionej aptece i tam zbieram pieczatki na tekturkę zeby dostac nagrode w promocji.
chętnie bym zamienił moje punkty promocyjne na punkty programu DBAM O ZDROWIE
są chętni?
|
|
|
|
|
|
Witaj "MUNA "
Oczywiscie, można zbierać punkty-kupony programu Dbam o zdrowie na terenie całego kraju, w każdej aptece oznaczonej logo programu.
Kupony otrzymane w innych aptekach można wykorzystać i odebrać nagrodę w naszej aptece.
Produkty i srodki ochrony zdrowia zamieszczone w gazetce, która dociera do domu pacjentów zarejestrowanych w programie "Dbam o zdrowie" są dostępne w naszej aptece w cenach promocyjnych(zgodnie z podanymi w gazetce informacyjnej w okresie trwania promocji).
Zapraszamy do zbierania punktów programu Dbam o Zdrowie w naszej aptece.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
Witam!
Fajny program, mógłby się inaczej nazywać ale jest o.k.
Juz dawno się zapisałem
(co prawda w innej aptece w Bydgoszczy)
1/czy to ma jakieś znaczenie,
2/czy mogę odbierac nagrody za zakupy w Waszej aptece
3/czy mogę kupować w cenie promocyjnej produkty z programu
4/czy mogę zbierać punkty do programu w Waszej aptece?
|
|
|
|
|
|
Ludzie!
dostałam włanie w "mojej" aptece nowy katalog produktów, które mogę otrzymać wymieniając je na kupony programu, do którego sie zapisałam.
Rewelka!!!
Na marginesie opłacało sie zarejestrować w programie Dbam o zdrowie, bo i tak kupuję w tej aptece i wcale nie jest prawdą że podali mój adres bylegdzie. Otrzymuję korespondencję do skrzynki pocztowej tylko dotyczącą w/w programu.
Gorąco polecam.
|
|
|
|
|
|
Słyszałem, że tylko dobre apteki mogą mieć ten program. Podobno każda apteka chce to mieć ale nie dają. O co chodzi? o kasę?
|
|
|
|
|
|
też się zapisałem ale w innej aptece.
od roku zbieram punkty- kupony.
gazetki które otrzymuję poczta do domu są na poziomie.
fajnie ze nagrody - upominki się zmieniają:)
|
|
|
|
|
|